Stacks Image 4
De structuur die Albert met de zes vragen vlecht, maakt de uitkomst uniek. Geen dik boekwerk, maar een handzame matrix waarmee je direct mee aan de slag kan. Eigenlijk vandaag nog, en zo zet hij een dik uitroepteken achter zijn claim: Marketingplan Today!
Remco Claassen (Trainer, spreker en bestseller auteur)
  • Doe boek met voorbeelden en uitleg
  • Voor iedereen die marketing serieus neemt
  • Werkt naadloos samen met online model
  • Succesvolle ondernemers geven extra tips en inzichten
  • Preview klik hier
BESTEL BOEK
Iedere ondernemer verdient een goed marketingplan. Je maakt het zelf met Marketingplan Today, zonder dagenlange heisessies. Vergeet ellenlange formulieren en ingewikkelde sjablonen. Je geeft antwoord op de zes eenvoudige en prikkelende vragen van Albert Zeeman. Daarmee leg je het fundament voor jouw nieuwe marketingplan.

De vragen in het boek en op de gratis online module raken de kern van ondernemen. Je herkent in een mum van tijd de toegevoegde waarde van jouw bedrijf of product. Je formuleert doelstellingen en resultaten, inclusief de basis voor marketing- en verkoopacties.

‘Marketingplan Today’ is laagdrempelige marketingtheorie gemengd met praktijkervaringen. De methode helpt je stap voor stap jouw beste marketingplan te maken, of je dat nu op papier of online doet.

Met Marketingplan Today zet iedereen een eigen marketingplan in elkaar, als je dat wilt binnen een dag.
EXTRA observaties en lessen uit de praktijk van gastauteurs die hun sporen als ondernemer hebben verdiend. Gastauteurs Ben Tomesen Jeroen Gort, Gerdi Vogels, John Lommers, Frank Quix en Ivar Jansen laten zien hoe zij aankijken tegen de kern van Marketingplan Today.
Stacks Image 80
Stacks Image 83
Stacks Image 86