Albert Zeeman MM

Auteur
Den Bosch, Nederland

Innovatie- en marketingspecialist Albert Zeeman MM (1963) werkte mee aan de succesvolle introductie van prepaid bellen door Libertel en bracht de eerste accessoires voor de iPad in de officiële Apple Stores.

Albert helpt organisaties en kleine zelfstandigen bij het (her)ontdekken van hun toegevoegde waarde om die te vertalen naar nieuw succes. De hype van 2015, het Oxboard dat alle filmsterren, YouTube-helden en DJ’s moesten hebben, begon bij een doordachte campagne, gebaseerd op de methode Marketingplan Today van Albert Zeeman.

linkedin-512

Robb Selander

Co-auteur
Las Vegas, USA

Het boek 'Marketingplan Today' is aangepast aan de Amerikaanse markt door co-auteur Robb Selander. Robb vertaalde het manuscript inclusief aanpassingen voor de Amerikaanse markt. Amerikanen begrijpen niets van het Bossche bollen voorbeeld, maar wel van Carlo's Bakery en andere typische Amerikaanse voorbeelden.

Small Business Specialist en serial entrepreneur Robb heeft samengewerkt met diverse bedrijven, variërend van Internationale organisaties tot kleine zelfstandigen. Robb heeft een brede internationale ervaring, waaronder Nederland, de Verenigde Staten, China, Singapore, India en Tanzania. Robb werkt vaak met startups. Momenteel werkt Robb voor een non-profit organisatie die kleine bedrijven helpt op het gebied van business plannen, financiële projecties en, natuurlijk, marketingplannen.

linkedin-512
Stacks Image 60
Stacks Image 63
Stacks Image 66